tiistai 25. tammikuuta 2011

Kiviä kaivoon

Nappasin tänään töistä mukaani jotain todella epäminua. Siis rakastan lakattuja ja laitettuja kynsiä. Rakastan niiden laittamista ja työn tuloksien ihailemista. MUTTA: olen käyttänyt viimeset 5-6 vuotta ainoastaan mustaa kynsilakkaa, lukuunottamatta ne kaksikertaa, kun minulle on tehty pikamanikyyri. Tänään nappasin siis mukaani testattavaksi harmaan kynsilakan. Jo väri pullossa houkutteli niin, että maalasin sen kynsiini samantien. Ja hyvältähän se näyttää!


Tästä saattaa tulla mun uusi arkilakka ja unohdan sen mustan, hieman teiniangstivivahteisen lakkani hetkeksi. Uuden hankita olisikin ollut listalla, joten lykkään sitä vähän. Tämä on ihanan neutraali, mutta ihanan asenteikas.

Joku saattaa olla ihan hintsusti hullaantunut erään tietyn merkin hiustuotteisiin, mutta tänään mukaan lähti muotovaahtokin.. Nuo purkit on supersöpöjä. Puolustukseni sanon kuitenkin, että hiuslakka oli superpitävä ja hoitoainekin hyvin tuuheuttava, vaikkakin haju oli kamala. Toivottavasti tämäkin todetaan hyväksi.


Sain myös pienen Marimekko-kärpäsen pureman eilen, kun käväisimme ystäväni kanssa Marimekon tehtaanmyymälässä. Mukaan lähti Kivi-lakanat ja Kaivo kangas, josta väsään makuuhuoneen seinälle taulun. Siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti