keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kitinää urheiluvaatteiden hinnoista

Eli: miksi urheiluvaatteet maksaa niin paljon? Siis ne, jotka löytyy sieltä urheilu ja vapaa-aika osastolta. Lähinnä olen tässä salikamoja haeskellut, kun hurahdin liittymään jäseneksi läheiselle salille. Ainahan joogaamaan ja muille tunneille voi mennä keikoilemaan vanhoissa verkkareissa ja topissa. Vikana on kuitenkin se, että olen sen verran välineurheilija, että urheilulliselta tuntuvat kamat saa mut liikkumaan kaksi kertaa enemmän ja innostuneemmin.

Okei, fiksuin veto ei ollut kävellä Stockmannille ensimmäisenä, kun lähdin itselleni jumppavehkeitä ostamaan. Omistan ennestään ihan tarkoitukseen ostetus trikoopöksyt ja yläosastahan käy perustopit. Nyt, kun kuitenkin jumppakärpänen iski, niin pitäähän sitä pyykin väliä olla. Eli haussa oli tiukahkot liikuntapökät. Lisäksi olen ihan ummikko tällaisten kamppeiden materiaalien suhteen. Mikä on hyvä ja mikä hiostaa?

Eli siis kävelin stockmannille ja kävelin ulos. 60 euroa jumppapöksyistä! Ja ne oli halvimmasta päästä... Onko ne ihan oikeasti tehty jostain supermateriaalista, kun niistä kehdataan pyytää moisia hintoja? Design ei ainakaan ole mitään uutta, mutta kestävyydestä en osaa sanoa. Pitäkää vaan minua ihan junttina, mutta en tajua. En halua maksaa liikaa jumppahousuista. Ostan ne vaikka ebaysta tai ompelen ite.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa käydä stadiumissa! Niiden omat merkit on adidasta ja pumaa ym. huomattavasti halvempia. Mulla on ollut aktiivisessa käytössä puolitoista vuotta yhdet niiden pitkät juoksutrikoot (n.30€ maksoivat), joita käytä salilla. Lisäksi mulla on hm:n sport osaston pöksyjä,sekä väljiä puuvilla, että tiukkoja liukkaita trikoita (15-30€), ne on toiminu hyvin myös. Luulisin, että kaikki liikuntavaatteet on nykyään tajuttu tehdä sellasista materiaalista joka ei hiosta. Polyesterihän yleensä on tavan vaatteissa hiostava, mutta urheilumateriaaleissa se on jotenkin tehty hengittäväksi.

    VastaaPoista
  2. Ulrika: Kiitos vinkeistä :) Noihin H&M:n kamppeisiin ei olekaan tullut tutustuttua. Luulis, että niillä ainakin on hinta kohdallaan.

    VastaaPoista