sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Pientä lahjontaa vielä

Perjantaina, kun palasin toimistolle ensimmäistä kertaa joulun jälkeen, oli pöytäni täyttynyt mitä ihmeellisemmistä tavaroista. Yhteistyökumppanit olivat lähettäneet meille joululahjoja ja mulle työnnettiin kaikki, mitä muut ei halunneet. Eikä ollut pakko ottaa kaikkea vastaan :D Tässä kuitenkin kaikkein mieleisimmät jutut, jotka kasasta löytyivät.

Rannekellolle on ollut tarvetta jo jonkin aikaa. Tämä ei ollut ihan mielessä, kun asiaa suunnittelin, mutta väri osui niin kohdalleen, että tuota ei voinut jättää ottamatta. Blingblingit ei yleensä ole mun juttu, mutta kai sitä voi vähän säihkyä, kun muuten olen yleensä niin monotoninen. Kävin vielä heti töiden jälkeen pienennyttämässä ranneketta, että ei unohdu ja sain kellon heti käyttöön.


Pehmoiset hanskat ovat sisältä 100% kashmiria ja hämmentävässä värittömyydessään huikaisevan houkuttelevat. Yritin säätää kuvan niin, että saisitte mahdollisimman hyvin selvää oikeasta väristä. Nyt alkaa oikeastaan olla hyvä sää ulkoiluttaa näitä, kun mittarissa mennään jossain nollan tienoilla. Sopivat muuten hyvin Minna Parikan huivin kanssa yhteen!


ps. Klikkailkaa ahkerasti sivupalkissa olevaa kyselyä, niin tiedän rueta suunnittelemaan tulevia postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti