torstai 6. tammikuuta 2011

Samsung Galaxy 551

Tuli hommattua taas uusi puhelin joululomalla. Nyt siis testataan miten bloggaaminen tällä onnistuu. Tällä kertaa panostin vähän enemmän ja hommasin laitteen, jolla voin tehdä muutakin kuin soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Ehdottomana varusteena piti olla fyysinen qwerty-näppäimistö liukukannen alla. Päädyin Samsungiin kehutun android-käyttöjärjestelmän takia ja olenkin tässä muutamien päivien aikana todennut sen oikein näppäräksi.
Tästä myös hieman esittelyä Samsungin omilla sivuilla. Hauska oli huomata, että siellä korostettiin puhelinta nimenomaan kiireiselle yrityskäyttäjälle. Rupesi naurattamaan siksi, että nykyisin tuntuu välillä todella kiireiseltä bisnesnaiselta töissä ollessa, vaikka todellisuudessa työni onkin rentoa ja ei lähelläkään sitä, mitä kiireisestä työstä tulee stereotypisesti mieleen.

Tässä vielä puuduttavan pitkä esittelyvideo puhelimesta, koska haluan kokeilla kaikki mahdolliset ominaisuudet tässä samassa postauksessa. Tämä on muuten todella helppoa Googlen ansiosta, kun puhelimessa on valmiina jo omat sovelluksensa youtubelle ja gmailille ja löytyipä Marketista blogger-sovelluskin.Kameraa en menisi tästä puhelimesta kehumaan, sillä se on perus kännykkäkamera ja sen takia ette tule varmaankaan näkemään kovinkaan paljon kännykkäpostauksia tien päältä. Toisaalta - mihinpä minä puhelimessa kameraa tarvitsen, kun olen sellaiseen aikoinaan laittanut ison omaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti