torstai 13. tammikuuta 2011

Viittamaisia

Olen jo vuosia haaveillut viitasta. Lämpöisestä, hulmuavasta ja hieman erikoisesta. Ja tänään näin töissä eräällä mallilla aivan täydellisen mustan viitan. Harmi vain, että unohdin kysyä häneltä, mistä oli viitan hankkinut. Nyt eksyin kuitenkin asokselle katselemaan viittoja ja niitähän on tänä talvena siellä riittänyt. Eräs ehdokas oli jopa sopivan hintainen, mutta mustat olivat jo loppuneet...


Keskimmäisen eduksi voisin sanoa hupun. Se vaan jotenkin kuuluu asiaan. Napitus ei taas oikein nappaa. Jostain syystä tuo ruudullinenkin tuntuu tosi hyvältä vaihtoehdolta, vaikka ruutuja en hirveästi ole tottunut käyttämään. Ehkäpä tässä uusi aluevaltaus.

Ja vaikka kaikki jo onkin into pinkeenä ostamassa kevätvaatteita niin mä voin sanoa, että ei kiinnosta! Kevätvaatteet on aina tosi tylsiä ja tympeitä. Ne ei lämmitä mua yhtään niin hyvin kuin talvivaatteet, joihin voi kerätä kerroksia ja kääriytyä. Sitä paitsi pakkasia riittää vielä, voin hyvillä mielin haaveilla edelleen viitoista.

2 kommenttia:

  1. Tuollaiseen minäkin mahtuisin! :D Ehkäpä keväämmällä pikkupakkasilla voisin vaappua ison mahani kanssa viitta päällä.

    VastaaPoista