sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Mökillä saunomassa ja syömässä

Eilen tuli niinkin mukava tilaisuus vastaan kuin lähteä viettämään laatuaikaa vanhempien kanssa mökille. Mökillähän kuuluisi olla lämmintä kesällä, mutta toisin vain oli. Lähtiessä en sitä kuitenkaan vielä tiennyt ja kiskaisin jalkaani elloksen läpsyttimet ja käärin vanhojen farkkujen lahkeet ylös. Onneksi mieleen ei tullut laittaa mitään pikkupikkushortseja jalkaan, koska näissäkään ei meinannut pysyä lämpimänä.


Minä ja kalpeat koipeni. Tämän päivän auringonpilkahdusten aikana olenkin yrittänyt saada vähän väriä noihin kanankoipiin.

Mökillä halusin kokeilla mitä tapahtuu, kun hiekkapaperi kohtaa nuo kyseiset farkut. Aloittelin tälleen semisti, ettei sitten ala kaduttamaan. Reiäthän sain niillä vain aikaan - en mitään mullistavan hienoa kulutuspintaa.. Raastinrauta oli seuraava kokeilukohde ja henkilökohtaisesti siitä tykkäsinkin enemmän. Tällaista pientä riekalointia sain aikaan.


Kunhan taas innostun niin saatanpa tehdä jotain muutakin noille farkuille vielä. Heti, kun keksin sen ultimaalisen loistavan idean, jolla saan pidennettyä farkkujen ikää ainakin vuodella. Lahkeita en haluaisi ihan vielä rueta leikkelemään, kun ne on niin hyvän malliset.

Haaveilemaani unta on nyt ainakin saatu yllikyllin. Viime yönä jopa 11h, mikä todellinen harvinaisuus ollut elämässäni viime aikoina. Nyt voi vihdoin sanoa, että on levätty kunnolla viikonloppuna ja voin lähteä virkeänä ja reippaana uuteen viikkoon.

Niin ja tulipa tällä viikolla tieto, että pääsin Kajaaniinkin opiskelemaan! Alkaa tulla kohta valinnanvaikeus.

1 kommentti:

  1. Mökille kaipailisin minäkin. Onneksi ei enää montaa päivää.

    VastaaPoista