maanantai 22. kesäkuuta 2009

And life can be more than black and white..

Tänään päälle hakeutui jokin aika sitten reissusta mukaan tarttunut Vero Modan tunika kera legginsien. Pää ei halunnut edustaa ja edessä olisikin ainainen kysymys, että mitä tälle tukalle nyt pitäisi tehdä. Kun kaikki on jo kokeiltu, niin jotain räväkkyyttä siihen kaipaa. Varsinkin niinä aamuina, kun se haluaa liimautua päähän kiinni vaikka mitä tekisit...


Nyt kaipaan siis kipeästi ehdotuksia ja mikään ehdotus ei ole tyhmä.

Laitanko mustaksi? Vai takaisin blondiksi? Kasvatanko pitkäksi? Entäs mitä otsikselle? Laitanko taas rastat? Leikaanko kokonaan pois?

Googlasin koko internetin läpi enkä löydä mitään mieleistä tai ainakaan sellasta että uuh tollanen mulle! Kun aina ajattelen, että ei se kutienkaan näytä mun päässä hyvältä... Lisäksi sen pitäisi olla sellainen ettei laittamiseen mene aamulla tuntia... Siinäpä vähän haastetta lukijoille! Se, joka keksii parhaan idean saa ikuisen ylistykseni ja palvontani.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta Vertsun tunikasta. Ihanan värinen. Oon jollain tainnu nähdä tommosen livenä ja muistan et se oli tosi kiva!

    Toivottavasti saat hiusprobleeman idiksii=) Mä oon tosi surkee keksimään=) Oon ite niin jämähtäny hiuslookkiini=)

    VastaaPoista
  2. Keke: Toivottavasti keksin! :D Tai muuten leikkaan kaikki pois... Toi tunika on kyllä ihastuttava hulmuavine hihoineen ja sitä voi jopa käyttää töissäkin :)

    VastaaPoista