tiistai 16. kesäkuuta 2009

Sataa, sataa ropisee...


Tänään - kiitos jäätävän tuulen ja Kainuuseen saapuneiden monsuunisateiden - ei paljon tarvinnut miettiä, mitä sitä päälleen pukisi. Paitsi ehkä minkä paidan saisi survottua vielä edellisen alle, ettei syväjäätyisi matkalla töihin. Tänään ette siis tule näkemään päivän asua, koska en sellaista loihtinut toppavaatteiden ja sadeasun ollessa parhaat ystäväni. Tänään olisi kerrankin ollut hyvä tukkapäivä, mutta taaskin sateen syytä se ei ollutkaan sitä enää töihin päästyäni - saatika sieltä palattuani. Ja aamulla oli niin kiire, ettei sitä ehtinyt kuvata..

Työt on alkaneet viime päivinä tuntua ihan urheilulta, kun siellä juoksentelee edestakaisin leikkurin ympärillä ja nostelee painavia kangaspakkoja ja -paloja. Muskelit kasvaa! :D Siispä ei oikein ole tuo lenkkeily tai muukaan urheilu maistunut ja siitä huono omatunto. Ei myöskään tuo sade hirveästi lenkkipoluille houkuttele. Laitetaan kaikki sateen syyksi!

Tänään huomasin, että sponsoripaidassani on ihan minua tällä säällä kuvaava olento (luulisin linnuksi) jonka olen töistä joskus kantanut kotipaidaksi. Siinäpä siis ainoa kuva, jonka aion teidän kanssa tänään jakaa. Tuollaiset on varmaan juhannustunnelmatkin, jos ei tämä sää tästä parane...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti