sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Raportti: Syntymäpäivä


Synttärit oli. Olipa hyvinkin. Hieman hiljaisemmat kuin odotin, mutta niinhän sitä sanotaan että kun väki vähenee, pidot paranee. Toimi kyllä ihan hyvin minun synttäreiden kohdalla.

Illan aikana ehti tapahtua paljon kaikenlaista. Valokuviin pääsi kuitenkin vain pieni osa tunnelmasta, jonka nyt teille tästä jaankin.

Ensimmäinen vieras meinasi karata jo ennen kuin bileet olivat alkaneetkaan. Niinpä täytyi käyttää kovia otteita ja sitoa se tolppaan. Harmi vain eivät meidän partiopojat osanneet tehdä pitäviä solmuja ja jo alkuillasta ensimmäinen vieras poistui toisiin juhliin. Tästä voitanee päätellä jotain juhlien laadusta...


Tarjottavana oli pikkupurtavaa eli minitrtilloja ja vanhiljavaahto ja vadelmahillotäytteisiä leivoksia. Molempien reseptit varastettu siskolta.


Juhlajuomana tarjoilin twister-mehujään makuista boolia, jonka resepti on supersalainen :D Mutta jos sen mielii saada selville, niin saa kysyä. Se on muuten maailman parasta boolia!

Ohjelmassa ei ollut sen kummempaa kuin syöpöttelyä ja juopottelua ja muiden parjaamista tietenkin. Saunottua tuli ja pieni mölkkymatsin aloituskin ehdittiin pelata ennen kuin kaikki kyllästyivät. Omana ohjelmanumeronaan oli naapuripihoihin huutelu ja naapurin tyttöjen kiusaaminen.

Koska minä olen aina se ainut, jolla on kamera mukana olen luonnollisestikin aina sen kameran takana. Eli taas kävi niin, ettei synttärisankarista ole otettu kuvia. Mutta mitään erityistä asuakaan en päivälle suunnitellut, koska tiesin tilaisuuden olevan grillaushenkinen hengailutapahtuma.

Anteeksi. Yksi oli sattunut joukkoon:


5 kommenttia:

 1. Ihana tuo vika kuva=) Hih. Nuo herkut näytti niin siltä et oisin voinu ahmia niitä paljon. Ja siis minkämakuista boolia? Mun täytyy varmaan mennä googlaa nettii Twister mehujää ni tiiän mistä on kyse. Varmaan herkullista=)=)=)

  VastaaPoista
 2. Keke: Ihan perinteisiä mansikkaa ja sitruunaa. Twister-mehujäitä tuli pentuna ahmittua niin paljon että parempaa korviketta niille ei voisi maailmasta löytyä :D

  VastaaPoista
 3. Repeilin tuolle pylvääseen köyttö kuvalle. Mietin, että pitäisikö tehdä twisteriä myös tupareihin..? Haaparannasta saisi mansikkalimeä edullisesti :D

  VastaaPoista
 4. Anttis: Niin noh.. Meillä nyt on aina tällaset kovemmat otteet käytössä... Ja Ooo!! Ehdottomasti twisteriä!

  VastaaPoista