tiistai 30. kesäkuuta 2009

Sirkus saapui kaupunkiin

Huomasin tuossa kotimatkalla, että tuohon meidän viereen, kirjaston pihalle oli saapunut joku todella hämyisen näköinen sirkus!


Oli siis pakko käydä kuvailemassa päivän asu sen luona. Päälle eksyi tänään taas jämävarastoa töistä aka navettamekko, johon ompelin eilen napit, kun haluasin saada sen kiinni...


Tänään posti toi taas mukanaa ihanuuksia. Päätin kerrankin olla rohkea ja kokeilla jotain minulle täysin ennestään tuntematonta kosmetiikan saralla. Nimittäin Korresia. (Valintaan saattoi vaikuttaa merkin imago luontaistuotteena ja hypetys kaikesta siitä, mitä nämä tuotteet EIVÄT sisällä..) Tällaisen starter kitin sain huh!

Päädyin granaattiomenaan jostain täysin tuntemattomasta syystä. Ehkä myöhemmin kuulette, mitä mieltä olin näistä ihanuuksista. Ainakin tuoksut on mieleeni, nimittäin herkkä nenäni ei kestä juurikaan tuoksuja (Älkää kysykö miten pystyn käyttämään edes hiuslakkaa..) Putkilot on söpöjä ja ennakko-odotukset korkealla. Ja jos joku julkeaa lytätä ne niin mörkö sen vieköön!

Samaisessa paketissa tuli myös söpöyskorvikset, jotka pääsivätkin heti käyttöön.


Noihin Korresin tuotteisiin voi tutustua lisää osoitteessa www.korres.com

3 kommenttia:

  1. Mitä tuohon kittiin kuuluu? Miksi minä en ole edes kuullut tuollaisesta?!

    VastaaPoista
  2. Unohtui kertoa. Siinä on siis silmänympärysvoide, perusvoide, kuoriva naamio, kuoriva pesuaine ja syväpuhdistava whote tea-pesuaine. Saat Anttis testata viikonloppuna jos haluat! :)Niin ja mainittakoon vielä, että sain nämä ihan tuhottoman halvalla!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä. Haluan ehdottomasti testata!

    VastaaPoista