torstai 22. lokakuuta 2009

Ikkunaprinsessa

Eilinen päivä meni ihan nukkuessa hukkaan ja tänään olenkin yrittänyt olla tosi tehokas siinä kuitenkaan onnistumatta. Riippuu tietenkin keneltä kysyy.. Kokeilin nimittäin tänään kihartaa eka kertaa hiuksia suoristusraudallani, jonka olen omistanut jo melkein vuoden. Lopputulos mukavan sekainen. Tulee mieleen ihan parin vuoden takainen kiharapilveni.

Aamupäivällä postimies tiputti luukusta lapun, että sinulle on paketti, jes! Tilasin viime viikon lopulla nellyltä itselleni laukun, mutta en kaiken sen pyörittelyn jälkeen enää kyennyt muistamaan millainen se oli. Ja nellyn sivuita ei jostain typerästä syystä ainakaan mulle aukea sellasta sivua, josta voisi nähdä omia tilauksien sisältöjään.. Noh, vähän jännitystä elämään! :D
Vanhan laukun kohtalohan oli siis tämä:

Se taisikin olla joku uskomattoman halvalla jostain saatu kehnolaatuinen pussukka.

Minähän olen siis maailman surkein laukkuihminen. En ole koskaan oikein välittänyt, missä tavarani kuljetan tai miltä se kujetin näyttää tai mätsääkö se asuni kanssa. Nyt päätin tehdä käännöksen tässä seikassa elämässäni ja mietin tarkkaan minkälaisen laukun tarvitsen, mikä käy melkein minkä vaan käyttämieni vaatteiden kanssa ja tärkein seikka: mihin mahtuu koulutavarat. Kaiken tämän lisäksi sitä pitäisi pystyä kuljettamaan mukana mukavasti pyörällä ajaessa. Ja ilman liikoja jaaritteluja tässä on vastausVäri on normaalista poiketen tumman harmaa, kokoa riittää, kulkee niin olalla, käsivarrella kuin tarvittaessa olkalaukkunakin lisättävän hihnan ansiosta. Materiaali on jotain apina-ainetta eli kestävyyttä ei voi odottaa, mutta hintakaan ei huimannut päätä, joten tällä mennään ainakin hetki.

Ja koska yritän vältellä tietoisesti tai tiedostamatta tiskausta, otin vielä kuvia päivän asustakin samaan syssyyn. Päälle oli nykäisty henkkiksen hame ja perus pitkähihainen ja vakkarikoruksi kehkeytymässä oleva ketjukasa myöskin henkkikseltä, sekä jumalaiset nilkkurit ellokselta. Ja tietysti kiharat. Mitä tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniin naiselliset vaatteet ja hiukset. Ripaus tyttömäistä leikkisyyttä.

    VastaaPoista
  2. Poppy: Oi kiitos :) Sellainen olo mulla tulikin heti kun värkkäsin kiharat päähän, että nyt tarvii jotain tyttömäistä päälle ^^

    VastaaPoista