tiistai 13. lokakuuta 2009

There's nothing more dangerous than a boy with charm

Unohdin viikonloppuna esitellä perjantaisen kirppiskierroksen kohokohtia (päiväkaljojen lisäksi). Tänään päälle siis sujahtikin musta-hopeinen yli-iso neulepaita, joka menee minun käytössäni jostain tunikan tapaisesta. Tässä biletettiin lauantai-iltana onnistunutta näytöstä. Kokeilin taas hiuksille jotain uutta ja huomaamatta on taas tuo otsatukka päässyt kasvamaan aivan hillittömiin mittoihin.


Kirppikseltä tarttui mukaan myös unelmalämmin huivi, jota on olen käyttänyt nyt kaulassa, mutta menee aivan hyvin kokonsa puolesta myös hartiahuivina. Yllättäen se on punainen..

Lauantaina panikoinnin lomassa keittelin omenahilloa niistä samaisista omenoista, joista tein aiemmin piirakkaa. Ja siitä tuli vaaleanpunaista! Miettikää! Vaaleanpunaista omenahilloa. Tekaisin siitä sitten vielä piirakan ja tänä iltana märsytään piirakkaa ja katsotaan How I met your motheria, Dexteriä ja Housea :)

Hähä. Antakaa nörtille piirakka ja kamera...

ps. Tulevaisuudessa ehkä kuvia siitä, mitä jätesäkille tapahtuu, kun se annetaan stylisti-opiskelijan käsiin.

pps. Arvatkaa mitä menin tekemään!! Menin rekisteröitymään facebookiin.. :( Voin sanoa hyvästit sille Die facebook, die -paidalle, koska en olisi enää uskottava (Ihan kuin nyt olisin...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti