keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Handsome smiles wearing handsome shoes

Tänään sain vihdoin jalkaan tällä hetkellä mielestäni maailman täydellisimmät kengät. Olen omistanut nämä nyt n. vuorokauden, mutta niiden historia ulottuu aina viime syksyyn asti. Tarina nimittäin menee niin, että viime vuonna elloksella oli lähes samanlaisia kenkiä myynnissä ja niistä tuli ns. bloggaaja-kengät, eli ne nähtiin jokaisessa muotiblogissa. Tämähän tietenkin harmittaa bloggaajaa, jonka pitää aina saada olla niin erilainen ja persoonallinen. Minua se nyt ei kuitenkaan niin paljon haitannut, että olisin niistä haaveilemisen lopettanut.

Elloksen kenkien laatu epäilytti hieman -varsinkin kun rahatilanne oli mitä oli.. Yllättäen kuitenkin Kajaanin Step In:stä olisi löytynyt lähes vastaavat jumalaiset kaunottaret aitoa nahkaa. Kävimmekin siskon kanssa niitä sovittelemassa ja kuolaamassa, mutta nahkakengistä nyt saa aina maksaa vähintäänkin mansikoita. Ja edelleenkin rahatilanne oli..

Tänä syksynä päätin kuitenkin rohkaistua ja tilata ellokselta samaa muistuttavat kengät (synteettistä materiaalia) ihan vain, että kokeilen onko ne hyvät jalassa ja tietenkin, että näyttääkö ne oikeasti hyvältä.

Ja tadaa! Tässä ne nyt ovat! Ja en varmasti luovu. (Ne saivat jo vähän kuraa mukaansa, kun talomme lähellä tehdään tietyötä ja koulumatkani sattuu kulkemaan juuri siitä kautta...)


Niissä on juuri sopivasti kaikkea: Mustaa nahan näköistä materiaalia, solkia, nauhoja, vetoketjuja.. Täydelliset. Lisäksi tuntuvat vielä hyvältä minun kranttujaloissa.

Kaunistuksien kaveriksi päädyin tänään pukemaan päälleni jotain tällaista vähän rokimpaa. Ja unohdin nykäistä hihoja ylemmäksi, että olisi näkynyt kaikki käsien hilavitkuttimet. Ja en jaksanut kyllä uuttakaan kuvaa ottaa...

Lisäksi kokeilin, että osaanko näyttää "nukelta", koska ensi viikolla pukkaa jo uutta näytöstä uusien asujen kanssa kolmena päivänä useamman kerran ja niissä pitäisi yrittää olla liikkumatta jotenkin mallinukkemaisesti. Meneekö läpi?


Lisättäköön vielä, että syksy on iskenyt tämänkin pienen ihmisen mieleen, kun aina vain väsyttää ja vituttaa ja tulen todella kiukkuiseksi lähes joka päivä tuosta ulkona vallitsevasta säästä. Aina alkaa sataa, kun minun pitäisi siirtyä pyörällä paikasta toiseen...

3 kommenttia:

 1. Aika hienot kengät. Ja näytät oikein mallinukkemaiselta.
  Täällä ei syksy vituta koska on jo talvi! Ihanasti lunta maassa.

  VastaaPoista
 2. Poppy: Kiitos! :) Tulisipa se talvi pian tännekin..

  VastaaPoista
 3. Hienot popot ja kaunis malli : )

  VastaaPoista