torstai 1. lokakuuta 2009

Muodin huipulle

Vihdoinkin se alkaa! Kun kuulin ensimmäistä kertaa Suomen Muodin huipulle -versiosta oli tuntemukseni jossain epätoivon ja kauhun välillä. Suomessa kun ei olla oikein koskaan osattu kääntää ulkomaalaisia formaatteja toimiviksi versioiksi. Tai sitten mä vaan olen todella negativisti, kun en tykkää niistä. Naurussakin oli pidättelemistä, kun ystävä ehdotti omaa osallistumistani leikkiin. Joka tapauksessa pienen hämmennyksen ja outouden tunteen jälkeen olen alkanut odottaa ohjelman alkua innolla. (Köh, pitäähän minun olla muka kiinnostunut näistä jutuista, kun sellaista itsekin opiskelen.)

Mukaan on kerätty Suomen huipputasoa osaajista ja odotan kyllä kaudelta todella paljon. Pidän myös formaatin tavasta karsia kisailijoita pois. Eipähän ainakaan kansa pääse sössimään äänestyksillään oikeasti hyviä suunnittelijoita pois. Harmi, kun ihana Heidi Klum ei ole Suomen versiossa paikalla..

Enää pitäisi päästä illaksi paikkaan, jossa on telkkari! :)

3 kommenttia:

 1. Mä oon usein miettiny samaa et aina ku aletaan tekee suomessa niitä muunmaalaisia formaatteja ni ne meene pieleen..tai on noloja. Mun piti kattoo toi Muodin huipulle...mut se jäi..hö

  VastaaPoista
 2. Heidin Klum on hoteinta tällä planeetalla. Kieltämättä ittekin kävin kuumana kyseiseen reality-formaattiin vaikka en realityä suosi noin muuten (tietenkään, enkä myönnä mitään).
  Anne

  VastaaPoista
 3. Keke: Joo niinhän siinä läy ja taitaa käydä tälläkin kertaa valitettavasti :(

  Dis: Siinä oot kyllä ihan oikeessa! ^^

  VastaaPoista