maanantai 27. kesäkuuta 2011

Hyvää syntymäpäivää mä

Sunnuntaina vietin 22. syntymäpäivääni kaikessa hiljaisuudessa ja rauhassa. Oli hämmentävää, miten hiljaista jopa Helsingissä oli juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina. Nautin lähes koko päivän kauniista säästä parvekkeella, eikä edes viereisellä raksalla ollut kukaan meteilöimässä.Lämpimien päivien asuna on toiminut H&M:n pikkuiset shortsit ja yleensä tuubitoppi. Naurahtelin vähän itselleni, kun hoksasin, mitä olin pukenut päälleni. Koko kevään kuosien ja värillisten asioiden yhdistelemisestä töissä vauhkonneena olin saanut näköjään itsenikin aivopestyä. Mutta mikäs siinä. Kuosit on pop.

Illalla nautiskelimme hampurilaisia ja Daim-kakkua. Pitäähän sitä ihmisellä olla jotain paheita elämässä. Tämä viikko juostaankin sitten ahkerasti helteessä uusilla Vibrameilla pitkin metsiä.

4 kommenttia:

 1. Miedänkin partsin vieressä on raksa, iltapäivisin aina toivoo, että lopettaisivat jo että mä pääseen rauhassa istuskelemaan! Hyvää synttäriä näin myöhässä ja oikein kiva tuo kuosien yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 2. Ulrika: Kiitos hirmuisesti! :) Se on tosiaan aika inhottava, ku sieltä kuuluu niin kova meteli, ettei oikein parvekkeen oveakaan voi pitää auki.

  VastaaPoista
 3. No enpä olisi arvannut tuubitoppia näkeväni sinun päällä! :D

  VastaaPoista
 4. Anttis: Ei tuu kato rusketusraitoja ;P

  VastaaPoista