torstai 30. kesäkuuta 2011

Suosikkituote

Usein on tullut mietittyä, että mikähän oma lamppari kosmetiikkatuotteeni. Mikään ei ole koskaan noussut ylitse muiden, joten päätös on ollut hankala. Ja sehän johtuu yksinkertaisesti siitä, että sitä ei tiedä, ennen kuin se on tullut vastaan. Ja kun se tuli vastaan, ei sitä ilman voisi elää. Noh, minulla tämä suosikki on niinkin yksinkertainen asia kuin käsikuorinta. Eikä edes mikään kovin ihmeellinen tai kallis merkki vaan ihan vaan Oriflamelta.

Talvella käteni kuivuvat aivan rusinoiksi ja sormiin alkaa kertyä kovaa, kiiltävää ihoa, joka on tosi kipeää. Apu löytyy käsikuorinnasta, joka poistaa ikävät kerrokset ja kädet tuntuvat pehmeiltä taas. Ja tietenkin tulevat kosteutetuiksi samalla. Talvella kädet joutuu tietenkin vielä rasvaamaan, yleensä aqualanilla tai jollain muulla perusvoiteella.

Yleensä minulla ei ole ollut ongelmia kesällä kuivuvan ihon kanssa, mutta tulipahan sekin kesä näköjään vastaan. Ja apu löytyi taas Orflamen purkista. Erityisesti nyt ovat kuivuneet jostain syystä sormien päät ja kynsinauhat. Pienen käsittelyn jälkeen iho on taas ihanan pehmeä ja kosteutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti