keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Vapun suunnittelua

Vappupukeutumisen suunnitteleminen on aina yhtä vaikeaa. Vuodenaikakin on niin hankala. Minusta kuitenkin pääasia on aina vappuna värit. Joten vaatetuksessakin se tulee näkyä. Nyt olen aloittanut valmistautumiseni lähinnä näissä merkeissä. Hyvissä ajoin ainakin päivää ennen...


Pitää näyttää hassulta, joten mukana on hillittömät räpsyttimet, luottoluomiväri koko pinkeydessään ja geeliä mitä villeimpiin kampauksiin!

Tuo säähän se on, joka aina mutkistaa asioita. Periaatteessa tarvitsisin kolme asua huomiselle, koska pitää grillata (eli voi olla välillä sisällä ja välillä ulkona), olla pussikaljalla (eli paljon lämmitän päälle) ja ehkä vielä baariinkin (eli mahdollisimman vähän vaatetta)! Noh, jatkan tämän aiheen puimista vielä myöhemmin.

Äsken käytiin äitin kanssa ostamassa mulle uusi puhelin, koska vanha alkaa sanoa bye bye. Ja tällaisen kaunokaisen sain tuoda äsken kotiin


En tiedä mitä teen kamerakännykällä, mutta ei niitä taida muunlaisia olla enää olemassakaan? Ainakin siinä on radio ja siihen saa musiikkia, niin olen todella tyytyväinen :)

Ja apua! Mun vanha kännykkä huusi juuri muistutuksen ilmoille, vaikka se oli kiinni ja sim-kortinkin otin jo pois!

2 kommenttia: