sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kirpputorilöytöjä ja lahjoituksia

Perjantai oli onnenpäivä. Sisko oli Tampereella kulkiessaan tuonut pari toppia Ginasta ja ne tuli kyllä todella tarpeeseen. Musta ja pinkki.

Sisko toi myös omasta vaatekaapistaan tämän retron herkkupalan, joka ei hänelle enää kelvannut.


Lisäksi perjantaina satuin kävelemään kirpputorille ja sinne sitten unohduinkin. Koko paikka oli täynnä kamalasti kaikkea ihanaa. En ollut uskoa silmiäni, kun koko ajan eteen tuli mitä kivempia vaatekappaleita - kivaan hintaan! Mukaan tarttui ruskea huppari/takki, joka on tollanen välikausimallia eli juuri nyt alkaa olla sopivat kelit esitellä sitä ulkoilmassa. Soveltuu hyvin myös mökille ja ehkä leireillekin pidettäväksi.


Seuraava unelmalöytö oli mustat polvihousut, jotka istuivat melko täydellisesti runsaalle takamukselleni. Siisti kunto ja kivat napit lahkeissa sai kolmen euron hinnan tuntumaan kovin pieneltä.

Pilkkahintaan irtosi samanlainen hame kuin siskolla on tainnut joskus olla kivoine kuvioineen joten, nappasinpa senkin mukaani.

Mukaan olisi halunneet vielä valko-ruskea retro kauluspaita ja mustat satiinishortsit odottamaan kunnon bileiltoja, mutta aloin epäröidä niiden tarpeellisuutta ja jätin ne jonkun muun iloksi.

Tänään ensi kertaa tänä keväänä pääsivät ulkoilemaan ihanaiset vaaleanpunaiset tennarit. Ja hei! Meidän katu oli lakaistu!


Ehkä joskus otan vielä kuvia päivänvalossa niin niistä saa jotain selvää...

Ja sunnuntaiaamuna laulan
"Tulen juhlista joissa
Soitettiin valssia ja rumbaa
Me tanssimme paljain jaloin
Pöydillä ennen jälkiruokaa.."

3 kommenttia:

  1. Hei se mekko kelpasi sulle! Kiva. Noista polvihousuista olen niin kade että...mutta tuota hamejuttua en ymmärtänyt olenkaan..?

    VastaaPoista
  2. Ei ole...on minulla joskus vähän samantyylinen tainnut olla mutta ei juuri kyseistä yksilöä.

    VastaaPoista