torstai 2. huhtikuuta 2009

Räkää ja lateksiaMenin sitten sairastuttamaan itseni jostain kumman syystä. Koko viikon on kurkku vaivannut, räkä lentänyt ja keuhkot huutaneet hallelujaa työmatkoilla. Kuumetta ei vaan ole ollut, vaikka siltä välillä on tuntunutkin.

Eilen illalla kidutin itseäni katselemalla ihastuttavia vaatteita (tietenkin!) netissä... Himon kohteeksi listalle asettui mm. nämä Nellystä:
Wet Look Leggings EUR 20,00, Rare Fashion - NELLY.COM

Sweet Dress EUR 24,90, Rare Fashion - NELLY.COM

Pistää vaan miettimään, että minkähänlaiselta makkaralta näyttäisin nuo legginsit jalassa. Mutta ne on niin hot! Ainakin tuon mallin päällä...

Lisäksi asoksen valikoimista olen jo jonkin aikaa kuolannut näitä kaunokaisia molemman värisinä. Eihän ole pakko valita? Voinhan saada molemmat?
Ja koska ikinä ei ole tarpeeksi rahaa mihinkään, niin kävin lohduttamassa itseäni KappAhlin tarjouksilla ja mukaan tarttui jo viime viikonloppuna hiplattu riikinkukkopaita.
Olin niin laiska, etten jaksanut ottaa kuvaa siitä päälläni :D

Eilen suomalaisen kirjakaupan täti hyökkäsi kimppuuni, kun kävin ostamassa askartelutarvikkeita kerholaisille ja lykkäsi minulle kanta-asiakaskortin. No, mikäs siinä, tykkään olla kanta-asiakas. Lisäksi sain vielä valita mukaani jonkun minikokoisen keittokirjan ja valitsin vokki-kirjan. Vaikka just söin niin tulee nälkä kun noita reseptejä lukee ja katselee ihania kuvia. Sanoisinko, että aika mainion hyvin tehty kirjanen se!

Tänään oli ohjelmassa kuvataidekerhoilua ja lapset oli ihan into pinkeenä ja toheissaan, kun tehtiin paljon erilaisia tipuja. Ei siis mitään ihan tavallisia tipuja, vaan löin niille vaan kasan materiaalia eteen ja sanoin, että tehkää tipuja. Ja miten hienoja niistä tulikaan! Harmi, kun ei ole nyt yhtään kuvaa laittaa niistä, kun vähäiset kotiin tuomatkin lahjoitin jo äitille.. Mutta uskokaa pois! Hienoja oli!

Seuraavaksi pitäisikin keksiä vaatetusta pääsiäisen viettoon...1 kommentti:

  1. Äh! Vaatteet pääsiäiselle..ahdistusahdistusahdistus!

    Voi lapsia -olisinpa halunnut nähdä ne tiput :)

    VastaaPoista