maanantai 14. toukokuuta 2012

Lenkkikengät

Jos vuosi sitten jaksoin vauhkota jumppavaatteista ja fitness-trikoista, niin nyt on koettanut uusien juoksukenkien aika. Kävin tänään viidessä eri liikkeessä kitisemässä miesmyyjille, että haluun hyvät ja halvat kengät ja pyyntö toteutettiin puoliksi Itäkeskuksen Intersportissa. Viimeinen paikka, johon kuvittelin astuvani.


Aloitin lumien sulettua juoksukauden ensin vanhoilla juoksukengillä ja sitten viime kesänä hankituilla fivefingereillä. No eihän siitä mitään tullut, kun lenkkarit oli tallattu pilalle ja oikuttelevat kantapäät ja penikkatauti vaivasivat ohuilla paljasjalkakengillä.


Luovutin ja päätin hankkia ihan perus juoksukengät hyvällä tuella ja kunnon kanta- ja päkiävaimennuksilla. Hyvästi paljasjalkajuoksu ainakin hetkeksi. Salilla paljasjalkakengät olivat ihan lyömättömät, joten ei ne käyttämättömiksi varmasti jää.


Rumathan nämä on, mutta ehkä sillä ei ole lenkkipolulla väliä. Täältä tullaan derbykunto! Seuraava investointi tehdään kans jalkineisiin, mutta niissä onkin rullat alla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti