400g luomujauhelihaa
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
½ purkkia Mustapippuri-tilli Creme bonjouria
2dl ruokakermaa
1 kananmuna
juustoraastetta pinnalle
öljyä
mausteita maun mukaan
Paista jauheliha ja mausta se. Lisää sekaan porkkanat ohuina tikkuina. Sekoita joukkoon sopiva määrä tuorejuustoa.
Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi, öljyä vuoka ja levitä puolet kuutioista vuoan pohjalle. Heitä jauhelihamössö sekaan ja loput kurpitsoista. Vatkaa haarukalla kananmuna kerman sekaan niin, että rakenne rikkoutuu ja kaada koko komeuden päälle.
Levitä pinnalle kunnon kerros juustoraastetta ja laita uuniin 200C asteeseen 30-40 minuutiksi.
Minä teen kanssa monesti makaroonilaatikon ilman makaronia niin, että laitan vaan makaronin tilalle vihreitä papuja - hyvää niinkin. Pitää tätä sinunkin ohjettasi kokeilla, nappaan siis talteen. :)
VastaaPoista