maanantai 13. helmikuuta 2012

Angsti


Viikonloppuna sisko sai huomata, että minulla on pahimman laatuinen Blogi-Angsti menossa. Kyllästyin blogien olemassaolon tarkoitukseen ja siihen, miten kaikki näyttää aina samalta. Pahinta tässä on se, että olen itse osa tätä koneistoa ja minulla ei ole energiaa tehdä tälle asialle mitään.

Voisin esimerkiksi keksiä tälle omalle blogilleni tarkoituksen. Nyt tämä vain häilyy täällä täysin tarkoituksettomana ja vailla ideaa. Päivitystahtikin on kerran kuussa, koska mulla ei vaan yksinkertaisesti ole mitään niin palavaa intohimoa, että pystyisin siitä postailemaan loputtomasti. Tällä hetkellä haaveilen hieman multimediallisemmasta blogista ja haluan eroon ikuisuuden vanhasta blogger-järjestelystä.

Eihän sitä tiedä. Ehkä lietson itseäni vielä vähän aikaa tähän angstiin ja saan jostain raivonpuuskasta niin paljon energiaa, että hyppään säätämään wordpressin tai jonkun muun yhtä kivan asian kanssa. Koskaan, kun ei tiedä mitä sitä keksii, kun välttelee esseiden kirjoittamista ja tenttiin lukua. Tiedä vaikka perustaisin videoblogin. Tarviisin siihen ehkä kameran, jolla voi kuvata videoita... Ja kameraan tietenkin rahaa... Hmm... Kuulostaa idealta...

Jos keksitte jonkun ihan päättömän idean uudelle blogilleni, niin otan ehdotuksia vastaan. Voitte myös sanoa, että katoa internetistä!

Tässä nyt on kuitenkin muutamia kuvia viikonloppuiselta matkalta siskon luokse. Puhh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti