maanantai 22. marraskuuta 2010

Glitteriä ja tatuointeja

Tänään maskeerauksen kokeen loputtua opettelimme tekemään glittertatuointeja. Tatuoinnin idea on siis hyvin yksinkertainen: Alle sivellään liima ohuelti haluttuun muotoon ja ripotellaan glitterit päälle. Lopuksi painellaan hieman leveällä siveltimellä ja kopistellaan ylimääräiset pois. Ihan kuin tekisi joulukortteja. Hyvänä sen pitäisi säilyä viikon ja kahden viikon päästäkin se saattaa olla vielä paikoillaan.

Näin vasta-alkajina kuviksi valittiin pieniä ja helppoja toteuttaa, ettei mene ihan säätämiseksi koko homma. Minä kun en oikein voi noilla piirrustustaidoillani kehuskella niin laitoin ystäväni ihan suosiolla tekemään mulle kauniin pienen sulan korvan alle. Ja ompa tuossa vielä kuva hänen omasta kädestäänkin (johon hän teki itse kukkaset)


Olen tässä jo kohta vuoden päivät haaveillut oikeasta tatuoinnista niskaan, mutta sopivaa kuvaa ei ole tullut vielä vastaan, joten ajatuksen hauduttelu jatkuu. Viime aikoina olen ihastunut hyvin paljon tuohon sulkaan ja siinä saattaisikin olla hyvä ehdokas niskaan hakattavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti