keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Sama mieli, sama sydän, sama nainen

Täällä on innostuttu kotitekoisista herkuista ihan urakalla ja kokeilin tehdä tuossa viikonloppuna itse sipsejä. Siivutin perunat juustohöylällä, uitin öljy-mausteseoksessa ja uunin pellille. Paistoin 20 minuutti 160 asteessa ylätasolla ja nam!


En olisi uskonut, että ihan noin hyviä niistä olisi tullut. Kaksi perunaa teki kaksi pellillistä, mutta se ei sipsien suursyömärillä tuntunut missään.

Viime viikolla kuolasin nellystä tällaista takkia, joka olisi sopinut kaikkiin tarpeisiini, mitä vain ikinä voin tällä hetkellä kuvitella. Hintaa oli kuitenkin sen verran, että ostos jäi vielä harkintaan. (Voisin kuitenkin ottaa tuon mallin herkullisen oranssin ja kiharan tukan..)

Nyt uskottelen itselleni, että takki ei ollut suinkaan se, mitä tarvitsin. Vaan lyhyempi malli eli villatakkimaisempi sisäpaita, joka lämmittää vielä paukkuvilla pakkasilla. Se, joka löytyi Anttilan alerekistä. Tässä hieman siitä vilausta. Jokainen laskostus tässä paidassa on kohillaan ja kaulus täydellinen. Nukkaantuminen on perseestä, mutta aion keksiä vielä ratkaisun millä tämäkin saadaan näyttämään ikuisesti hyvältä.


Mielestäni näytän hieman kummalta, kun tänään koulussa harjoiteltiin juhlameikin tekoa ja siksi olen vähän överin näköinen. Vihreä luomiväri on jotain ihan viimeistä, mitä mulle pitäisi laittaa, mutta kaveri halusi kokeilla, koska sen pitäisi kuulemma sopia mun silmien väriin tai jotain...

Seuraavaksi joku voisi keksiä, mitä IHMETTÄ mä tälle tukalleni keksin!

2 kommenttia:

  1. Oijoi, kotitekoisia perunalastuja... kuulostavat juuri niin hyviltä että minun ei pitäisi sellaisia edes yrittää, etten tee niitä sitten joka ilta ;)

    Takki näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  2. salonkijuoruja: Ne on ihan loistavia! Seuraavaksi on vain kokeiltava erilaisilla mausteseoksilla :)

    VastaaPoista