maanantai 29. lokakuuta 2012

Saikkulaisen tuntemuksia

Tai kun olisi edes oikeasti sairaslomalla!

Polveni meni ja sanoi sopimuksensa irti kaksi viikkoa sitten luistelutreeneissä ns. kikka-feet lauantaissa. Olin antanut juuri täydellisen whipin ja menin lentämään naamalleni suorilta jaloilta. (Tässä kohtaa joku voisi kysyä, miksi ylipäätään missään kohti luistelua polvet ovat suorana.) Polvet muksahtivat massiivisen painoni alla kipeästi lattiaan ja toiseen tuli pieni ruhje ja toinen onkin sitten aivan oma tarinansa. Eihän se ihan kunnossa ollut alun alkaenkaan, mutta nyt ei ole sitten uskallettu luistimille kahteen viikkoon.

Tämä onneton sattumus jätti polven lisäksi lommon myös itsetuntooni. Kriittiset hetket ennen minimum skillseihin harjoittelua jäi väliin ja samalla myös koko skillsien suorittaminen. Uusi mahdollisuus tarjoutuu taas marraskuussa, mutta sitä ennen pitäisi saada luistelutuntuma takaisin.. Onneksi sentään pääsin osallistumaan NSO Bootcampille, jonka veti uskomaton Off Track suoraan Malmön Crime City Rollersista.


Täältä voi tiirailla viikonlopun kuvia meidän ihanan Carloksen ottamana
http://derby.pictures.fi/kuvat/Sarah+Hipel+Bootcamp/
Joku pieni punapääkin siellä NSO-leirin etupenkissä tillottaa onnellisena. Off Trackia parempaa sääntöjen opettajaa ei varmaan ole maailmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti