torstai 14. toukokuuta 2009

Euroviisuhuumaa


Tänään tulee euroviisujen toinen semi-finaali ja vaikka Suomi onkin jo finaalissa, on tällä kertaa varustauduttu hyvin ja mieli viritetty jo oikealle arvostelutaajuudelle. Tiistain semit kun meni alusta ohi ja eväitä ei ollut, kun en muistanut varautua. Tiistaina tosin kävin sisko-ässän syntymäpäiviä juhlistamassa ja siinä olikin koko vuoden herkkumaha sitten syöty. Pöydästä löytyi nimittäin ainakin jäätelökakkua, muffinsseja, suklaata, riisisuklaata, pähkinöitä ja karkkia. Siinäpä tytöt sitten mätti oikein urakalla! :D Tällaisen pienen lahjan loihdin melkein-siskolle.

Ja koska ihastuin niin paljon noihin purkkeihin niin ostin itsellenikin samanlaisen. Pitää ehkä käydä hamstraamassa niitä lisää. Eilen ja tänään on ollut markkinat torilla. Sielä on aina niin ihana tunnelma. Tänään sattui vielä ihana auringonpaistekin. Markkinat tarkoittaa aina lakritsia ja siispä kävin ostamassa värikkään kasan lakuja ja ajankulukseni survoin ne uuteen purkkiin ja hyvältähän se näyttää!



Tämän vuoden Euroviisujen tarjonta on ollut ehkä vähän laimeaa ja suosikkia ei ole vielä löytynyt. Siksipä laitankin tähän viime vuoden suosikkini, jonka voittamattomuudesta olen vieläkin katkera..


3 kommenttia:

  1. Mistä noita purkkeja saa? Voi kun tuollaisia olisi ollut häiden alla!

    VastaaPoista
  2. Hei mäkin fanitan tota Bosnian biisiä! Tänä vuonna ei vaan ollut mitään yhtä hyvää :p

    PS. Sun blogia on kiva lukea.

    VastaaPoista