sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Vapputunnelmia

Vihdoinkin sain niin paljon aikaiseksi, että laitan tännekin suuntaan vähän kuulumisia vapusta ja sen vietosta. Silmäräpsyttimet, joita aiemmin suunnittelin, näyttivät lopulta näinkin huikeilta. En ehkä normaalipäivänä lähtisi liikenteeseen näin hurjien ripsien kanssa. Siinäpä vappumeikki.


Ensimmäisenä suuntasin tuohon meidän rantaan vähän turvallisemmassa asussa pussikaljalle.

Menossa oli mukana lempparitennarit, jotka bongasin viime kesänä sokoksen alesta. Niissä on hyvä kävellä eikä rakkoja tai hankaumia tarvitse pelätä.

Illaksi siirryimme pienen vaatteidenvaihdon jälkeen grillaamaan. Ja koska oli niin upean lämmin sää (vaikka ei taustoista uskoisikaan) tarkenin hyvin siihen asti, että siirryttiin sisälle juttelemaan, tanssahtelemaan ja juomaan kuplivaista. Menoa riitti niin sisällä kuin ulkonakin!


Ja näköjään on illan edetessä tukkakin ottanut omat juhlatunnelmansa

Vappupäivä oli mukavan rauhallinen ja leppoisa. Päivä oli mitä kaunein ja siinähän se meni pikkulenkillä kaupungilla ja lekotellen auringossa. Oli pakko laittaa lakki päähän, kun ensimmäisen kerran sai!

2 kommenttia:

  1. Voi minun kaunista siskoa! Miltei identtiset meikit on olleet meillä :D Tuliaiset laitettiin Tikrujen mukaan joten sieltä voi kysellä.

    VastaaPoista