torstai 28. toukokuuta 2009

It's been awhile


Viikko kuluu taas hirveällä hulabaloolla ja en ehdi teille edes kuulumisia kertoa. Vaikka eipä niitä taida hirveästi olla. Ainakin panikoin kamalasti lauantain asua, kun haluaisin olla parhaimmillani, mutta ei tunnu onnistuvan vaikka mulla on maailman ihanin mekko ja ihanimmat kengät. Pahin kriisi on tällä hetkellä tukan kanssa, jonka muuten värjäsin ruskeaksi toissapäivänä!

Kuvassa ei kannata keskittyä muuhun kuin hiusten väriin ja sekään ei ole ihan oikea. Meidän asunnossa nimittäin ei toimi valot muualla kuin vessassa ja vessan valokin muuttaa mun päätä jotenkin punaisemmaksi. Oikea väri on ihan ruskea.

Toissapäivänä sisko-ässä kävi hermoilemassa myös lauantaina asustuksesta (luojan kiitos en ole ainoa) ja toi samalla mukanaa parasta herkkua maailmassa eli ananas- ja sitruunasorbetteja! Ja ne oli vielä ananksen ja sitruunan puolikkaissa, joten tunnelmaa olisi voinut kuvailla jopa eksoottiseksi. Sitruuna vei pitkän harkinnan jälkeen voiton, vaikka ei se ananaskaan honoa ollut.

Vaikka tuo näyttää todella pieneltä niin melkein ähky tuli.. Ja hintaahan näillä ihanuuksilla oli tosiaan vain 99 senttiä! Päiväys oli tosin menossa umpeen eli se kaatoi haaveeni pakastimellisen hamstraamisesta...

Anteeksi, kun en ole jaksanut oikein kunnolla päivittää blogia, kun viikonlopun juhlat vie ajatuksista aika suuren osan (vaikka mulla itellä ei edes ole juhlia!) Viikonlopun jälkeen luultavasti luvassa megasuper-ylioppilasjuhlapostaus ja näette viimein kunnolla kokonaisen asunikin noihin odotettuihin juhliin. Myös perjantain valmistujaisista luultavasti luvassa materiaalia. Ja kyllä se hiuspostauskin on vielä tulossa, jahka kuvia löydän. Kiitän ja kumarran.

2 kommenttia: