maanantai 11. toukokuuta 2009

I had a daydream


Tänään on ollut huippurento ja rauhallinen päivä. Töissä ihmiset alkoivat hellittää hermoilujaan hieman ja minäkin jatkoin myhäilyäni omissa maailmoissani ompelukoneen äärellä. Töissä oli tietenkin taas tylsät vaatteet päällä, mutta ompahan kesä vihdoin tuloillaan, kun pystyi näinkin vähäisissä menemään.

Käyttöön pääsi taas viime kesän ehkä paras hankinta - mustat ballerinat. Ja kunnostakin sen huomaa, miten mieluisat ne ovat olleet.

Uudet olisi siis jo ostoslistalla.

Huomenna olisi vuorossa sisko-ässän syntymäpäivillä piipahtaminen. Synttärit tosin oli jo viime viikolla, mutta aikaisemmin ei päässyt oikein vierailulle. Ostin huipun lahjankin! En vielä uskalla paljastaa, tiedä vaikka lukee tätä...

Oon pähkäilly hullun lailla jokavuotista kysymystä: Mitä päälle kevään ylioppilasjuhliin? Tänä vuonna niitä taas riittää roppa kaupalla. Oon paha ihminen, että haluan näyttää aina paremmalta kuin itse päivänsankarit. No, tänä vuonna en jaksanut alkaa väsäämään itse mitään mekontapaista. Päädyin helppoon vaihtoehtoon eli tilasin nellystä sen mekon, jota kuolasin jo aiemminkin. Se nyt vaan sattuu olemaan täydellinen. Kumppaniksi sille pääsee luultavasti asos-kengät, rakkaus.

Voitin muuten ebaysta huudon näistä.


Vihdoinkin kunnolliset kengät, joilla talsia Kajaanin katuja. En malta odottaa, että ne saapuisi luokseni.

3 kommenttia: