sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivän viettoa

Hyvää äitienpäivää vaan kaikille! (Kai sitä saa toivottaa, vaikkei kaikki olisikaan äitejä?)
Viikonloppuisin luulisi olevan eniten aikaa päivitellä blogia, mutta näköjään niin ei ole. Siksi tämä kaikki kasaantuukin aina sunnuntai-illalle, kun väsyksissä yritän sepostaa teille, rakkaat lukijani, viikonlopun tapahtumia, asuja ja muuta mukavaa.

Siispä asiaan. Perjantai olikin oikein mukavan ihana päivä. Äiti pyysi farkkuostoksille kanssaan töiden jälkeen. Tietäähän, miten siinä käy, kun päästää meidät kahdestaan kaupungille. Farkut lähtivätkin minun mukaan. Ja ne pääsivätkin tänään jalkaan äitienpäivälounaalle. Eivät oikein pääse oikeuksiinsa, mutta kyllä te varmasti ne tulette vielä näkemään muissakin päivän asuissa. Kyseessä on siis todella mukavat ja miellyttävät perusfarkut.

Juhliminen on rankkaa puuhaa...

Ja kuten kuvasta näkyy menossa oli mukana myös -ah aina yhtä ihanat- asos-kengät, H&M:n punainen t-paita ja kummallinen kampaus.

Ja kuten tavallista hypin asiasta ja päivästä toiseen. Perjantaina mukaan tarttui KappAhlin alennusrekistä teepparimekko, jota kuolasin joskus kuukausi sitten. Silloin 20e tuntui vähän nihkeältä hinnalta kun todellista tarvetta ei ollut. Nyt se tarjoutui minulle huokeaan 6e hintaan. :)

Shoppailujen jälkeen käytiin Rossossa syömässä.
Tänään mentiin siis jo aiemmin näytetyissä hillityissä farkuissa ja t-paidassa med asos-kengät. Äidille vein kukkia...


...ja äiti oli laittanut keittiön seinää uusiksi ja lopputulos oli mitä ihastuttavin!


Olen toivoton romantikko ja mustavalkoisten kuvien rakastaja.

ps. Mulla on soinut jostain ihmeen syystä päässä koko päivän Finlandia...

1 kommentti:

  1. Oi ihanaa meidän Pariisi kortit ovat päässeet seinälle!

    VastaaPoista