torstai 7. toukokuuta 2009

Näitä tavallisia päiviä
Se sitten päätti sataa koko viikon. On ollut ihan tylsä ja tavallinen päivä. Ja kastuinkin matkalla kerhoon. Töissä kaikki on ihan raivona ja hermona ja huutaa toisilleen ihan turhista asioista ja minä hymisen napit päässä jossain nurkassa, kun kerrankin mun ei tarvii olla pahalla tuulella. Siellä ollaan suunnittelemassa ensi syksyn ja talven mallistoa ja kaksi mun ellos-vaatteista on päässyt melkein suorina kopioina malleiksi. Saa nähdä tuleeko ne sitten tuotantoon kuitenkaan. Älkää kertoko kellekään, että kerroin tämä teille ;)

Kuvataidekerhossa oli tänään harvinaisen levotonta. Tehtiin äitienpäiväkukat ja siitäpä sitten innostuinkin räpsyilemään kuvia.

Kyseessä on siis perinteinen paperinarukukkanen eli tarvikkeina puutikku ja punaista ja vihreää paperinarua. Ajattelin, että lapset on kuitenkin tehneet jo koulussa jotain lahjoja niin tämä on mukava kylkiäinen siihen.

Kuten joku muka voisi huomata, kynin aamulla hieman tukkaani. Kotiparturit on jee! Eli kun sattui olemaan kostea tukka niin otin sakset kauniiseen käteeni ja hieman napsin takajamppaa kuriin. Otsis vaan alkaa näköjään pönöttää turhan jämäkästi tuossa silmien päällä eli ohennussaksia taitaa saada se vielä tänään maistaa.


Siinä on vähän päivän asua tai jotain. Onneksi huomenna on perjantai.

1 kommentti:

  1. Kukas kynisi minun letin? Kohta saa oikeasti näyttää tälle saksia. Ja ellos kopiot järkyttivät minua hyvin syvällä tavalla.... ;)

    VastaaPoista