maanantai 18. toukokuuta 2009

Punainen päivä!

Eilen sattui hyvä tuuri, kun kävin äitin kanssa kaupungilla ja tarjouslaarista tarttui mukaan punaiset kaunokaiset.


En taida omistaakaan kuin miljoonat punaiset kengät! Olisipa nämä löytyneet jo pari kesää sitten, kun hampaat irvessä etsin itselleni rehellisen punaisia kenkiä. Nämä ovat nyt minun viralliset kesän vauhtitossut ja näillä on hyvä ajella uudella punaisella paholaisellani eli kierrätyskeskuksesta noukitulla polkupyörälläni. Vihdoin pääsin käymään siellä ja tummanpunainen kirkkopyörä huusi sieltä seinältä, että ota minut mukaasi. Mukavaa, kun voi nyt liikkua paikasta toiseen muutenkin kuin kävellen.

Kesä on vihdoin tullut ihan virallisesti. Päätin, että se alkoi eilen ja melkoista hellettä on ollutkin. Nahkatakki oli ihan liikaa kotimatkalla. Perjantaina muuten KappAhlin alerekistä tarttui mukaan punainen pallohuppari lyhyillä hihoilla. Marianne-raidat ei ole koskaan ollut oikein mieleeni, mutta tällä kertaa ne menee mukavana yksityiskohtana. Pallojen ja raitojen sopuisa yhteiselo.


Pöhöttynyt olemukseni ei halunnut tänään edustaa, niinpä vain paita mukana. Päivän asuun kuului pallojen ja raitojen lisäksi ihan vain mustat suorat farkut ja uudet punaiset kaunokaiset. Joku saattaa tykätä punaisesta... Ja terveisiä vaan sisko Peen miehekkeelle, että en kyllästy siihen koskaan!

2 kommenttia:

  1. Onko A epäillyt, että kyllästyisit?

    VastaaPoista
  2. No ei, mutta kyllä se kysyi että enkö koskaan kyllästy.

    VastaaPoista