tiistai 8. kesäkuuta 2010

New yorkia ja cosmopolitaneja

Nyt kun taas vanha kunnon Sinkkuelämää on päässyt puheenaiheiksi joka paikkaan uuden elokuvan myötä, innostuin minä katsomaan sarjan alusta loppuun. Enkä suinkaan liian hitaasti vaan aloitin alle viikko sitten. Tällainen määrä New Yorkia, Manolo Blahnikeja ja cosmopolitaneja on pakko vaikuttaa jollain tavalla mielenlaatuun. Kumpa ne cosmot olisi vielä omassa lasissa...

Päätinkin laittaa tähän juttuja, jotka jäivät päällimäiseksi tästä viimeisimmästä katselukokemuksesta ja jotka himottavat eniten tällä hetkellä. Eli ylipolvensukat ja koulutyttömäinen look. En tiedä miksi. Suuret yläosat houkuttavat myös. Kaikkein ihanimmasta eli neljännen kauden melko alussa nähdystä suurensuuresta villatakista en löytänyt kuvaa.



Sitten on pakko laittaa vielä Groove Armadan Sex and the city, jota kuultiin kolmannen kauden alussa ja josta olen nauttinut joka kuuntelukerralla jo monta vuotta.



ps. Tämä ajaa turmeluksen tielle, kun aloin jo houreissani katsella halpoja lentoja New Yorkiin ja ebaysta Anna Suin käsilaukkuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti