maanantai 14. joulukuuta 2009

Lista asioista

Kuulumisia:

-Tänään sähköpostiin kolahtaneesta Lindexin mainoskirjeestä bongasin Lindex Fashion Report TV -linkin ja haltioiduin ihan täysin tuosta tulevasta mainoksesta. Se jotenkin vain upposi. Linna, kauniita naisia ja ihania alusvaatteita. Voiko olla enemmän tohkeissaan! Toivottavasti mainos on yhtä hyvä kuin kuvaukset antavat ymmärtää.

-Tietokoneeni asenneltiin lauantaina uusiksi. Nyt olen windows 7:n onnellinen käyttäjä. Paitsi kameraongelmat "yllätti" taas ja nyt kamerasta ei irtoa enää pihaustakaan, kun sen laittaa koneeseen kiinni. Kiitti vitusti microsoft. Vielä jonain päivänä siirryn kokonaan linux-käyttäjäksi.

-Nörttijuttuja jatkaakseni - ultimaalinen wow-innostus on vallannut minut ja tiiätte mitä tää tyttö tekee illat. Myös Caste Age on ihan kiva facebookissa jumittaessa...

-Ei muuten, mutta kouluhommilla alkaa olla deadline tossa viikon päästä ja pitäis saada työt kasaan...

-Laiskuus on iskenyt aivan totaalisesti tänne suunnalle. Kämppä on kuin kaaos, tukkaa ei jaksa hoitaa ja pukeutuminen on lähinnä sitä, mitä kaapista kävelee vastaan tai on puhtaana.

-Joululahjoista on vielä puolet ostamatta. Sisko ei saa tänä vuonna joululahjoja, koska ei tule kotiin jouluksi.

-Sain ompeluintohimoja takaisin, kun tekaisin sen naamiaisasun ja tänään ompelin jo toista hametta - en siis ihan laiskimus ole ollut!


Halutaan huostaanottaa valtava, lämmin neulepusero, johon voi kääriytyä!

1 kommentti: