maanantai 10. elokuuta 2009

Vicky Cristina Barcelona

Sain juuri katsottua elokuvan, joka on ollut jo pitkään katsomislistalla. Nimittäin Vicky Cristina Barcelonan. Ei voi muuta kuin henkäistä ja todeta, että ihana elokuva.

Lähtökohdat ovat jo päätä huimaavat, kun valkokankaalla on kaksi niinkin ihanaa ja kaunista naista kuin Scarlett Johansson ja Penélope Cruz. Paikkana Barcelona ja laitetaan mukaan vielä komistukseksi Javier Bardem, niin täydellinen iltapäivä on valmis.

Taide ja romantiikkahömppä uppoaa minuun aina ihan satasella ja niin kävi taas. Itseään etsivät amerikkalaisnaiset, komea taidemaalari ja hänen sekopäinen ex-vaimonsa saivat minut aivan maailmoihinsa ja varmaan on pakko lähteä valokuvaamaan kaikkea, mikä vain kuvattavissa on. Erityismaininnan ansaitsee vielä elokuvan huumorilla sipaistu kerrontatyyli ja suorat leikkaukset joidenkin kohtauksien välillä.


Ei romantiikkakammoisille eikä suuria tunteita kaihtaville.

Purrh. Taidanpa lähteä tästä juomaan viiniä ja polttamaan tupakkaa aurinkoon.

2 kommenttia:

  1. Itse katsoin leffan viimeviikolla ja tykkäsin kanssa kovasti! :) Leffan jälkeen olisin ollut valmis ottamaan lennon Barcelonaan nauttimaan auringosta, viinistä sekä ihmeellisistä suhdekiemuroista :P

    VastaaPoista
  2. Kailyn: Aivan samoin ajattelin! Ja varsinkin ne suhdekiemurat! Oi. Viimeisetkin soveliaisuuden rippeet olisi voinut jättää Suomen kamaralle :D

    VastaaPoista