perjantai 14. elokuuta 2009

Päivän asu ja arvonnan tulokset

Tosiaankin ilmat ovat alkaneet viilentyä. Kun aamulla lähdin pyöräilemään kouluun, niin jouduin kiskaisemaan huivin kaulaan ja takkia tiukemmalle. No tässä asussa kuitenkin mentiin koulupäivä, joka ihanasti perjantaisin loppuu kahdeltatoista ja voin röhnystää itseni sohvalle ja olla siinä maanantaihin asti läppärin kanssa.Tänään päällä siis H&M:n neule, siskon Maltalta tuoma hame ja eBay-kengät sekä Seppälän laatusukkahousut, jotka alkoivat ilmoitella hajoamisen merkkejä ensimmäisellä käyttökerralla... Nuo hauskat valoilmiöt seinillä tulee muuten diskopallostamme, jos joku ihmettelee :D

Assembly-säädöstä johtuen se minun arvontani jäi pitämättä viime perjantaina, niin päätin toimittaa sen tänään. Onnellisesti voittajaksi pääsi Heidi kaulakorujen ripustusehdotuksellaan. Jos halajat saada palkintokorviksesi, niin nakkaatko vaikka sähköpostilla osoitetta (jutta.huovinen[ät]gmail.com), niin laitan ne tulemaan. Ja kunhan saan toteutettua ideasi, niin varmasti kuvia riittää tännekin asti esiteltäviksi.

Tänään saimme muuten koulussa tehtäväksi suunnitella vähintään 5-osainen naisten juhlavaatemallisto, että sepä siitä ihmettelystä ja haahuilusta, kun aletaan oikeasti töihin! :)

2 kommenttia:

  1. En edes tajunnut, että tuo hame on minun ostama! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan :).
    Saa nähdä tuleeko korut käyttöön vai ei, mutta tässä osoitteeni.
    heidi.makinen at gmail.com

    VastaaPoista