maanantai 10. elokuuta 2009

Ensimmäinen koulupäivä!

Assemblyiltä on selvitty hengissä kotiin ja tänä aamuna kipaisin kuluttamaan ensimmäistä koulupäivääni. Hi. Saanko esitellä stylistiopiskelija Jutta Huovinen! Hehhe. No eipä siinä mitään ollu. Alotettiin silleen hissuksiin ettei niksahda mikään sijoiltaan liian rajulla lähdöllä. Tarkoittaa amiksessa sitä, että jutusteltiin mukavia ja käytiin syömässä. Kuulin huhua, että muut ryhmät olivat leikkineet jotain kivoja leikkejä, mutta ei me vaan... Lukujärjestyksiinkään ei vielä kajottu, ettei ala liian rankasti tuo koulunkäynti.

Nyt oon niin väsy rankan koulupäivän jälkeen, että pakko vähän levähtää, enkä jaksa edes mitään kummoisempia kirjoitella ja päivän asussakaan ei ollut mitään kuvattavaa. Viikonlopun mikroruolla elämisen jälkeen olo on niin turvonnut, että tekisi mieli pukeutua jätesäkkiin. Yksi tyttö otti minusta siellä koulussa tänään "tulokuvan", mutta se oli ihan kamala kun tyttörukka ei osannut kameraa kädessä pitää, niin empä laita sitäkään tänne...

Asokselle oli muuten saapunut jumalaisen näköisiä nilkkureita. Löytyisiköhän sieltä minun yksilöni syksyksi... Esimerkiksi nämä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti