perjantai 14. elokuuta 2009

Great hair success

Tässä se on vihdoinkin. Hiuksia!

Pohjustukseksi kerrottakoon, että minulle hiukset ovat aina olleet mielenkiintoinen kokeilukohde. En pelkää oikeastaan tehdä minkäänalisia muutoksia niille, kyllä ne kasvaa kuitenkin takaisin tai värin saa vaihdettua. Kyllästyn yllättävän nopeasti vallitsevaan hiusväriin tai -malliin ja pyrinkin keksimään aina jonkun helpon ja nopean ratkaisun uuteen suuntaan. Nyt vain olen pienessä jamassa ja en tiedä, mitä päälle tehdä seuraavaksi. Tässä kuitenkin pientä tarinaa kuvien muodossa menneiltä vuosilta.

Tästä lähdettiin. Olin kasvatellut vaihtelevasti polkkatukkaa pienen ikäni yläasteelle saakka ja päätinkin tähän laittaa kuvan lähtökohdista.


Ensimmäinen merkittävä muutos olikin rastat, jotka päätin takuttaa päähäni lukion alussa. Ne on ihan itse takutettu ja annettu takuttua ilman mitään sen kummempia. Lisäksi päästä löytyi kaikenmaailman helmiä ja villalankoja. Siksi kai ne näyttikin enemmän joltain muulta kuin hiuksilta...

Vuosien aikana ehdin tekemään muutamille kavereillenikin takkuja (eli jos jotakuta kiinnostaa, niin osaamista löytyy) ja tuosta omasta takkukasastani yritettiin loihtia jotain vähän hienostuneempaa kampaustakin joskus.

Kaksi vuotta noita kuitenkin katseltuani sain päähänpiston leikata hieman tukkaa pois. Kipua ja kyyneleitähän se lopulta tuotti ja lopputulos oli tämä ihmeellinen hapsukasa.

Sen hapsukasan annoinkin sitten taas kasvaa, koska aloin ikävöimään taas rastoja ja niiden helppoutta (joku voi ehkä tästä huomata, etten ollut tuolloin mikään hönky hiustenhuoltaja:D) Tässä muutamia kuvia kasvuvaiheessa, kun tykkäsin kokeilla kaikenlaisia juttuja hiuksillani. Värin säilytin kuitenkin jostain syystä melko lähellä omaa väriäni eli blondina.

Ja sitten koitti taas aika, kun tukkaa oli kasvanut vähän lisää päähän. Tällä kertaa palkkasin ystävän laittamaan takkuja päähäni ja oikein hyvällä lopputuloksella mielestäni. Tuossa välissä taisi olla jotakuinkin vuosi aikaa, kun annoin tukkani kasvaa vapaasti.


Ja koska olin säästänyt vanhat takkuni, päätin huovuttaa ne jatkoiksi tukkaani Ilosaarirockin 2008 tienoilla.

Nämä eivät kuitenkaan kauaa armonaikaa saaneet. Kun äitin puolelta oli tullut ukaaseja ja uhkailuja, että jos tukka ei lyhene ennen ylioppilasjuhlia, niin ei hyvä heilu. Niimpä päätin leikata rakkaat takkuni pois (toivottavasti lopullisesti) syksyllä 2008 ja väriäkin ne saivat samantien pintaansa. Ensin ruskeaa...


Ja sitten punaista.
Ja nyt mennään tällä tumman ruskealla, joka välillä meinaa näyttää mustalta ja jota olettekin viime aikoina nähneet kuvissani (ja jossa on järkyttävä juurikasvu, tämän takia pidin vaaleasta väristä..)


Mitä mieltä olette? Mitä seuraavaksi? Oliko tämä ihan turha postaus? Mistä tykkäsitte eniten vai tykkäsittekö mistään?

ps. Klik klik klikkaamalla kuvia isommaksi.

4 kommenttia:

 1. Ei ollut turha postaus, ihmisten erilaisia hiusmalleja on kiva katsella. Jostain syystä tykkäsin eniten neljännestä kuvasta, eli hapsukasasta :)
  Myös toiseksi ja kolmanneksi alimmissa kuvissa hiukset näyttävät tosi kivoilta, nykyinen väri on ehkä vähän turhankin tumma.

  VastaaPoista
 2. Poppy: Mukava kuulla :) ite tykkään kyyläillä minkälaisia hiuksia muilla on ^^ Ja tosiaankin tämä nykyinen väri on aika tumma, kun halusin kokeilla miten käy ja miltä se näyttäisi päässäni.

  VastaaPoista
 3. Mainio postaus, muistoryöppy ja nostalgiahetki wanhoilta hyviltä ajoilta :)

  Minulla on joku ilmiselvä obsessio noihin takkuihin, koska ne näyttävät molemmissa tapauksissa raivokkaan hienoilta :3

  VastaaPoista
 4. CookieLust: Kiitos <3 Arvaa vaan nostalgisoinko mä, kun raivasin tietäni noiden kuvien läpi!

  VastaaPoista