keskiviikko 26. elokuuta 2009

My lips they could not speak


Posti kuskasi mulle eilen hirvittävän paketin vaatteita ja sai minut varmistumaan, olinko sittenkään tehnyt tilausta H&M:lle - näköjään olin :]

Eipä siinä. Kaikki vaatteet oli hyviä ja mukavia ja rakastettavia ja tänään niistä ensimmäinen pääsi päälle ja näin ollen esittelyyn. Tänään rennosti mennään ja pitkä neuletakki lämmitti kuusiasteisessa aamussa. Sekä rakas baskerini. Vihdoinkin kesä on ohi, niin voin käyttää julkisesti kaikenmaailman myssyjä ilman että kylven hiessä.


Otsatukkani alkaa olla näköjään taas katu-uskottavasti silmillä... Muita paketin sisältöjä myöhemmin.

Tämänpäiväinen reissu kierrätyskeskukseen oli paljon tuloksekkaampi kuin eilinen ja löysin paljon kaikkea hyödyllistä kouluprojektiin. Siitä ensi postauksessa, kun saan luonnokset koululta ja kuvan tavarakasasta, josta sen aion taikoa asuksi. Tulos oli myös tulevan talven kannalta oikein mukava, koska löysin ihastuttavan takin hintaan 50 senttiä! Aivan mahtavaa. En voi olla laittamatta kuvaa siitä. Pieneen muokkaukseen se varmaan pääsee vielä, mutta voi veljet että se on ihana! (Ja väri on vihreä vaikka se ei tässä siltä taida näyttää)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti