tiistai 21. heinäkuuta 2009

Vieläkin rokkipöhnässä

Joudun taas kerran pettämään lupaukseni. Muhkeaa festaripakettia ei ole tulossa ennen kuin saan tapahtumista kuvia. Oma kamerani luokiteltiin liian ammattimaiseksi aluelle viemiseen, joten se pysyi aikalailla koko ajan sitten piilossa ja turvassa ja turvaudun täysin siskoni ottamiin kuviin. Perjantai-iltana joku näppäsi minusta leirintäalueella yhden kuvan :D

Varoitus: Tässä tekstissä saatatte lukea liian monta kertaa sanat upea, mahtava, ihana ja loistava. Koska ne on parhaat sanat kuvaamaan viime viikonlopun maailmakaikkeuden parhaita festareita.

Perjantaina leirintäalueen maasto oli kovin kosteaa ja yö nukuttiin huonosti, koska teltan pohja päästi vettä läpi (oikeat kunnon pikkupartiolaiset eivät tätä etukäteen tajunneet). Lauantaina ja sunnuntaina sää oli kuitenkin todella lämmin ja aurinkoinen, niin yön murheet kaikkosivat ja mukavana extrana festareihin matkasimme Joensuun keskustaan kuuntelemaan yhden miehen big bandia ja duoa soittamassa leevejä. Aamu alkoi siis aika mukavissa tunnelmissa. Päivää vain paransivat hyvä seura ja päivän aikana soittaneet bändit. Mainittakoon nyt vaikka Risto, jonka tahdissa innostuin tanssahtelemaan niin, että taju meinasi lähteä.

Sunnuntain yllättäjä sekä "pelastaja" oli Apocalyptica. Ja kuten siskokin blogissaan totesi, emme olisi villeimmissäkään unelmissa uskaltaneet toivoa noin mahtavaa esiintyjää paikalle. Vaikka ujutimme itsemme lähes eturiviin, ei minulle ole kameraongelmien vuoksi siitäkään kuvia. Ihastelkaa vaikka tuolla Anttiksen blogissa niitä. Varmaan minäkin niissä kuvissa nimittäin vilahdan. Ja tietenkin ne pitkähiuksiset miehet...

Ja vaikka edellisestä ei olla vielä toivuttu, on jo suunnattava uusiin seikkailuihin. Ja blogiin laskeutuu hiljaisuus. Olen nimittäin lähdössä viikon reissulle Norjaan. Tai en minä viikkoa Norjassa ole, mutta poissa kuitenkin. Voin yrittää tavoittaa internettiä sieltä korpimailta, mutta epäilen hieman saatavuutta ja omia intressejäni mitään nykyaikaisempaa kuin hyttysverkkoa kohtaan.

Pitäkää kiva viikko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti