perjantai 31. heinäkuuta 2009

Auttaisitko pulassa olevaa?

Tänä aamuna olen pähkäillyt yhden asian parissa. Oikeastaan aloitin pähkäilyn jo eilen. Kun ihmiselle kertyy käsittämätön määrä koruja ja kaikkea muuta helyä, niin mihin ihmeeseen ne laitetaan?! Tällä hetkellä mun korut on noin neljässä eri paikassa levällään. On vessakoria ja toinen kori makuuhuoneen kaapissa ja loput onkin levällään pöydillä ja kaappien päällä.

Julistan virallisen korujensilytyspaikankeksintäkilpailun avatuksi!
Järjestelmän tulisi olla tietenkin silmää miellyttävä, kätevä, eikä säilytyshuoneella ole väliä. Eli se voisi olla vessassa, makuuhuoneessa tai jos niin mahtavan idean joku keksii, että sen voisi vaikka olohuoneessa pitää!

Palkinnoksi haluan antaa voittajalle asianmukaisen palkinnon eli korvakorut (koska oletan tämän olevan niin armotonta tyttöhömppää, etteivät miespuoliset lukijani vaadi ideoistaan mitään palkintoa ja jos vaativat niin voin leipoa täytekakun) Voittajan valitsen jollain randomilla tavalla, johon ei luultavasti liity mitenkään mikään järkiperäinen seikka. Ja jos tilanne menee niin tukalaksi, etten osaa päättää (mitä vähän epäilen hurjan suosioni vuoksi) niin arvon voittajan.

Tässä siis nämä killuttimet, jotka ovat läpinäkyvää muovia, kukkia ja vaaleanpunaisia ja oransseja palloja sisältäviä.


Vastausaikaa on ainakin viikon verran eli jättäisitkö mitä villeimmän ideasi (se ei ole "säilytä korujasi laatikossa") perjantaihin 7.8. klo 22 mennessä. Voit kerätä lisäpisteitä (ja kenties helpottaa minun tuskaani) vinkkaamalla tästä omassa blogissasi.

Kiitos! :)


3 kommenttia:

  1. Noooooh, kaulakoruille voisit keksii jonku pienen naulakon :-----) Tässä mun idea

    VastaaPoista
  2. tuli mieleen, että voishan (kaula)koruja ripustaa seinälle nauloihin sisustuselementtinä. toki ongelmana on sitten vielä muut korut, ja vuokranantaja.

    VastaaPoista
  3. Minäkin kannan kortenin kekoon. Entäs jos kahden koukun/naulan ym. väliin virittelisi rautalangan/narun ja korut siihen. Tulisi aikamoinen näyttely :)

    VastaaPoista