tiistai 29. syyskuuta 2009

While these autumn leaves float around everywhere

Onnea minä sadannesta bloggauksestani!

Kameravaivojen takia nyt vasta kuulumisia ja kuvatuksia viikonlopulta.

Perjantai meni bilettäessä, lauantaiaamu kauppoja kolutessa (mukaan tarttui suihkuverho) ja illasta pääsikin jo mökille nauttimaan hyvästä ruoasta ja saunan lämmöstä.

Sunnuntaiaamuna päätin tempaista ja poimin äidin omenapuusta pieniä punaisia omenia, kun olivat niin syötävän söpöjä - ja pirun kirpeitä! Mutta ulkonäköhän on tärkein - tuntemuksista viis. Right?

Takapihalla kasvoi myös ei-niin-syötäviä söpöläisiä.

Illalla päätin vielä kokeilla kotona leipoa pienistä kirpeistä omenista piirakan ja tässä se on ennen uuniin menoa. Tuli oikein hyvää. Kirpeys taisi jäädä uuniin tai jotain..

Viikonloppu oli myös asusteiden kannalta oikein hyvin onnistunut. Onnistuin nimittäin haalimaan itselleni sellasia asioita, jotka saa hymyilemään leveästi. Ensimmäinen oli luokkakaverin tarjoama, että "hei käytätkö, saat" ja minähän käytän. Nimittäin tämä kivamus niittivyö. Tarjosin kyllä kaverille shotin illalla :)


Toisen taas bongasin mummolasta ja se onkin pari päivää ollut jo kovassa käytössä.


Tällä kertaa vähän kerrottavaa, paljon kuvia. Yritän saada niitä Oulun näytöskuviakin tänne, kunhan kameravaivat hieman hellittävät. Ei oo tämä tekniikka oikein minun puolella ei. Yritän myös tämän viikon aikana saada rästissä olevat kouluhommat kasaan eli pientä hajoilua luvassa. Koettakaa kestää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti