tiistai 22. syyskuuta 2009

Totuttelua

Vierähti viikko ennen kuin sain niin paljon aikaiseksi, että päivittelen tänne taas jotain. Uusi asunto on nyt asumiskunnossa ja täällä on oikeastaan aika mukava olla ja elää. Ajattelin omistaa asunnolle ihan oman kokonaisen postauksensa ja lisäillä tähän vain kuvasaastetta (kuten siskoni tätä asiaa nimittää) kuluneelta viikolta.

Vähän päivän asuja ja muita asioita, joita on tullut kuvailtua, kun kone on ollut rikki ja muutin.

Kauluspaidat ei ole oikein mun juttu ja tuon päivän jälkeen nakkasinkin paidan kirppissäkkiin, josta tuli muuten aika valtava, kun tyhjentelin vähän kaappeja.

Ja sitten! Ensimmäinen päivän asu -kuva uudessa asunnossa! (Naama ei halunnut edustaa..)


Nyt, kun tietokoneeni on ehjätty ja toimii paremmin kuin koskaan, voin alkaa taas näitä enemmän ja vähemmän mielenkiintoisia postauksiani naputtelemaan tänne.

Seuraavaksi kaipaankin ehdotuksia, mitä haluatte seuraavaksi nähdä/lukea! (Asuntoselvitystä on joka tapauksessa siis jo tulossa ^^)

2 kommenttia:

  1. Hei tuo eka asu on aivan mainio, nuo sukkikset näyttää tosi söpöiltä. Kattelin vähän tuon värisiä sukkiksia H&M:ssä, mutten sitten uskaltanutkaan ostaa kun aattelin että ne on "vaikeat", mutta tosi hienoltahan nuo näyttää sulla! Hmmm, ehkäpä käväsen hakemassa ne pois...:)

    VastaaPoista
  2. Riehu: Joo itekin mietin pitkään, että uskaltaako niitä laittaa jalkaan, saatika blogiin asti :D Mutta nyt ehkä uskallan useamminkin käyttää niitä kun olen saanut positiivisen palautteen :)

    VastaaPoista