tiistai 15. syyskuuta 2009

Elämä ja murheet

Terveisiä täältä hiljaiselon keskeltä!

Olen sairastanut lauantaista asti jotain typerää nuhaa ja oma oikea tietokone on edelleen nörttien rassattavana, joten olen pitänyt tätä blogihiljaisuuttani yllä. Kun saan kaikki asiat järjestykseen, niin laitan miljoona mennyttä päivän asua ja avautumista erinäisistä aiheista tänne :D

Huomenna olisi edessä muutto. Jeij! Tässä puolikuolleessa tilassa tosin jätän kantohommat suosiolla miehisemmälle sukupuolelle ja itse niistelen vieressä nokkaani. Ja kun asunto on siinä kunnossa, että sitä kehtaa esitellä, niin laitan kyllä tännekin kuvia uudesta lukaalista :)

Viimeisimmät kuulumiset tietokoneeni täydellisestä tuho-operaatiosta on se, että siitä meni näppäimistö ja emolevy niin mäsäksi, että ne täytyy kokonaan uusia. Ja sehän ei ole mitään halpaa puuhaa, joten kiikutin itseni vakuutusyhtiöön ja ruinasin sieltä rahat korjausta varten. Pitäkää peukkuja pystyssä, että saan sen vielä tällä viikolla!

4 kommenttia:

 1. Hei apua täällähän on saman kaupungin kasvatteja! Pitääpä jäädä vakoilemaan :)

  VastaaPoista
 2. ia: Hii! Hauskaa :) Tervetuloa vain.

  VastaaPoista
 3. Pidän peukkuja pystyssä. Jos jaksan, nuha on nimittäin iskenyt tännekin.

  VastaaPoista
 4. Poppy: Kiitos! Ja pikaista paranemista sinnekin päin. Itsellä alkaa olla jo onneksi ohi pientä yskää lukuunottamatta :)

  VastaaPoista