lauantai 5. syyskuuta 2009

Suuria muotiluomuksia

Laitampa nyt vihdoin näitä luonnoksia tänne, kun muuta en ole saanut aikaiseksi. (Tässä vaiheessa viimeistään kaikki huomaavat miten saamaton ihminen olen..)

Eli kun aloitin koulun, meille lykättiin tehtäväksi valmistaa asu, joka kuuluu yhteen valmiiksi annetuista kategorioista ja on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Luonnoksia piti noin alkuun väsätä vähintään viisi, joista opettajat valitsivat yhden toteutettavaksi. Asut esitetään näytöksessä, jota oli pyydetty nuorten syystapahtumaan, jossa on tänä vuonna teemana luonto, kierrätys jne. Itse päädyin suunnittelemaan asua futurismi-osioon ja tässäpä pari luonnoksista. Ihan kaikkia en saanut tähän, kun osan pitivät opettajat.


Noi oli siis hylkytavaraa. Alkuperäistä luonnosta valitusta asusta ei ole, mutta tässä uusi versio siitä ilman vesivärejä tehtynä ><

Tarkoitus olisi saada tuo yläosa kasaan kahvipusseista, mutta saa nähdä mitä siitä tulee. Itse toimin siis mallina noissa näytöksissä, joita oli ilmeisesti tulossa aika paljonkin vielä lisää! Housut olisi olleet nahkaisina todella kivat, mutta saatavilla oli vain farkut, jotka värjäsin ja leikkelin.

2 kommenttia: