sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Taas hiusasiaa

Sunnuntaita. Kelloja piti siirtää, niin nyt ei uneta. Aamulla pitäisi jaksaa herätä kahdeksalta töihin ja ärsyttää jo ajatuskin. Lisäksi sattuu aivan pirusti kurkkuun ja ei voi puhua. Ehkä en oo huomenna kipeenä, enhän?

Sunnuntai on kulunut siis lähinnä sängynpohjalla tuijotellen kaikennäköisiä sarjoja ja telkkua. Nettiä selatessa tuli joku kumma inspiraatio piirtää kaikkee kivaa (eli vaatteita). Tänään päivän sana oli minihameet. Unelmoin jo seuraavista projekteista, jotka otan työn alle heti, kun saan edellisen valmiiksi. Pitää vaan tehdä ne vielä, kun oon tuolla rockserilla töissä, kun siellä on neppari- ja sirkkakoneet, joita tuun tarviimaan noissa suunnitelmissani... Ehkä joskus sit kuvaa ja ajatusta tännekin suuntaan laitellaan, jos joskus jotain saan aikaiseksi.

Nettiä selatessa onnistuin palaamaan iän ikuiseen hiusasiaan. Se, että palaan tähän aiheeseen päivittäin kertoo ilmeisesti siitä, etten ole tyytyväinen tämän hetkiseen lookiin. Nyt ostoslistalla on siis värinpoisto ja Stargazerin sävy Golden Flame tai Coral Gold.


Tässä tietokoneen näytöllä ne näyttävät molemmat lopulta aika tylsiltä, mutta todellisuudessa kuitenkin aika räväköitä värejä. Jos joku haluaa ehdottaa jotain muuta sävyä tuosta samasta sarjasta niin otan ehdottomasti mielipiteitä vastaan. En oikein ole vielä päättänyt mitään. Samalla jos ja kun satun värjäämään taas tukkani, niin voin unohtaa kesärastahaaveet.

1 kommentti:

  1. Sinuna jättäisin tuon värinpoiston väliin. Sun hiukset eivät kuitenkaan ole niin tummat etteivätkö nuo värit tarttuisi...luulen (voinhan olla väärässäkin..hups!) Pelottaa, että jos ensin otat värinpoiston ja sitten punaisen niin lopputulos voi olla mielenkiintoinen.

    VastaaPoista