Tähän voisin muuten lisätä vähähiilaristen lettujen ohjeen, sillä meillä on eletty vähähiilarisella enemmän ja vähemmän viimeisen puolen vuoden aikana ja kaikkea uutta on tullut opeteltua. Niistä tulee tuollaisia vähän hassun näköisiä, mutta maku on aivan yhtä hyvä kuin vehnäjauholla tehtyjenkin. Varsinkin, jos paistaa reilussa määrässä voita.
3 munaa
3 dl maitoa
3 dl maitoa
1 dl mantelijauhetta
1 dl soijajauhoa
n. 1-2 tl psylliumia
n. 1-2 tl psylliumia
halutessa loraus/ripaus makeutusainetta tai ½dl Fibrex sokerijuurikaskuitua jauhettuna
ripaus suolaa
ripaus suolaa
loraus öljyä tai voita sulatettuna
Riko munien rakenne ja lisää munat sekä kuivat aineet. Sekoita joukkoon voi ja anna turvota tunti huoneen lämmössä. Sen jälkeen tarkistetaan rakenne, tarvitseeko lisätä maitoa tai jauhoja. Taikinan tulee olla aika tanakkaa, että letut pysyvät kasassa käännettäessä.
Ah! Näitähän minäkin voisin tehdä joku kerta :)
VastaaPoistaNams minäkin taidan kokeilla! :D
VastaaPoistaAnttis ja BellaGodiva: Kannattaa ehdottomasti! On herkkuja! Nuo mun noin-mitat vaan on aika kehnoja ja kokeilemalla löytyy se oikea rakenne.
VastaaPoista