tiistai 9. helmikuuta 2010

I did it all just for her

Noukin itselleni perjantaina postista edellisellä viikolla tilaamani paketin. Sisältö tuli todella tarpeeseen sillä kaikki Korresini alkoivat olla aivan lopussa. Paketistahan siis paljastui pharmazon.gr:stä tilaamani Korresin tuotteet. Tuolta ne saa todella kohtuulliseen hintaan, toimituksessa kesti alle viikon ja sain, (melkein) mitä halusin ja vielä kaupan päälle ryppyvoidenäytteitä :)



2/3 tuotteista oli sitä, mitä halusin ja tarvitsin, sillä rasvan olin jo aiemmin todennut todella hyväksi ja tarpeeksi miedon hajuiseksi - samoin kuin kuorivan puhdistusaineenkin. Uskaltauduin tilaamaan mint tea -suihkugeeliä ja se oli virhe. Olen kokeillut kolmea Korresin suihkugeeliä aiemmin ja kaikki ovat olleet todella hyviä, mutta tässä tuli poikkeus. Miten mint tea voi haista aivan Axelle?? En onneksi tehnyt konkurssia moisen takia ja voin sen hyvillä mielin lahjoittaa pois. On silti vähän outoa..

Tuo puhdistusaine on muuten hassussa tuubissa. :D Ihan kuin jotain cortison-voidetta..

Täällä pähkäillään raskiiko opiskelijabudjettia vähän venyttää maaliskuussa ja lähteä katsomaan Ouluun Apocalypticaa (noita ihania miehiä, joita olen jo vuosikaudet palvonut) ylihintaiselle keikalle. Harvemmin pojat kuitenkaan varmaan saapuu näille korkeuksille, niin pitänee yrittää selittää itselleen, että tämä on ainutkertainen tilaisuus. Eiks niin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti