sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Love you Stockholm

Hei taas pitkän tauon jälkeen :)

Tauko oli ihan omaa aikaansaamattomuutta ja laiskottelua täynnä. Ei ole vain huvittanut bloggailla hirvittävästi. Jotkut tuossa jo vihjailivatkin, että missä postaukset viipyy :D Tässäpä sitä sitten.

Olin siis tällä viikolla muutaman päivän reissussa Tukholmassa ja matkan kuvasaldo jäi jostain syystä taas hieman olemattomaksi. Suurin osa ajasta vietettiin bussissa ja laivassa (sitä se teettää, kun lähtee täältä perähikiältä jonnekin..) mutta yllättäen sekin oli ihan mukavaa.

Tukholmassa vietimme päivää shoppaillen ja iltapäivällä kävimme katsastamassa nopeasti Fashionweekin Modecenterissä. Muotinäytös, jota olimme menneet katsomaan oli myöhässä ja nihkeän aikataulumme takia näimme siitä vain osan. Olipa kivaa jeejee. Oikeastaan se ei jälkeenpäin harmita enää niin paljoa.

Torstai-iltana juhlimme ystäväni 20-vuotissynttäreitä laivalla ja senhän tietää, millainen olo oli sitten istua bussissa 8h takaisin kotiin...


Näin sitä pönotetään kameran edessä tietämättä miten päin olla, kun kulkee itse koko ajan siellä kameran toisella puolella.. Musta mekko lähti JC:stä mukaan pilkkahintaan ja mustat "säärystimet" ompelin itselleni ennen reissua. Oikein mukava kevytversio neulotuista :) Ja mustat tietenkin. Juurikasvukin tuli värjättyä piiloon ennen reissua.

1 kommentti: