keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tänään huoneeni mä sotkin kun sua taas niin ikävöin

Perun kaikki eiliset kovat sanani joulukrääsästä. Erehdyin tänään menemään lähikauppaa kauemmas isompaan kauppaan ja huh huh. On joululyhtyä, -kynttilää, -kalenteria ja -koristeita. Melkein tuli paha mieli. Nythän on edelleen se marraskuun alku! Mutta bongasimpa samalla, että millaisen joulukalenterin tänä vuonna haluan eli jonkin asteinen joulusuunnittelu kai minussakin alkaa nostaa pientä karvaista päätään...

Tänään koulu loppuikin iloiseksi yllätykseksi pari tuntia aikaisemmin kuin olisi pitänyt niin ajattelin käyttää ylimääräistä aikaani kameran kanssa leikkimiseen ja kokeilin miten se tämän aivan ihkauuden lumimaiseman kanssa käyttäytyy tänä vuonna. Totta se on! Meille satoi oikeasti vihdoin oikeaa lunta viime yönä. Jotenkin tämä itäraja on onnistunut tähän asti olemaan varmaan viimeinen paikka Suomessa, johon tuli taivaalta jotain valkoisempaa kuin vesi.

2 kommenttia:

  1. Höpönhöö..Oulu on vihoviimeinen paikka näköjään. Tai yritti se jotain pientä lumentapaista äsken nakella. Tulisi jo pysyvä lumi!

    VastaaPoista
  2. Saat haasteen, käy lukemassa mun blogista!

    VastaaPoista